Bezorgingsfouten per e-mail ontvangen

Het apparaat stuurt een e-mail over een foutmelding naar de zender als het niet succesvol een bepaald e-mailbericht kan versturen met de Internetfax-functie. Een "cc" van deze melding wordt ook naar het e-mailadres van de beheerder gestuurd als deze is gespecificeerd.

Belangrijk

• Als een inkomende internetfax van een andere partij de SMTP-server overslaat, wordt er geen bezorgingsfout verstuurd aan de afzender, ook niet als de ontvangst niet succesvol is.

Opmerking

• U kunt instellen of u een foutmelding per e-mail wilt verzenden door de juiste gebruikersparameter te configureren. Voor details over het configureren van de gebruikersparameters, zie Faxen.

• Als u geen foutmelding kunt verzenden per e-mail, drukt het apparaat het Foutenrapport (e-mail) af.

• Als er een fout optreedt terwijl een e-mail via SMTP wordt ontvangen, dan verstuurt de SMTP-server een bezorgingfout per e-mail naar degene van wie het document afkomstig is.