Het volume aanpassen

U kunt het volume van de onderstaande apparaatgeluiden wijzigen.

Dir.kz modus

U hoort dit geluid wanneer [Dir.kz.] wordt ingedrukt.

Bij verzending

U hoort dit geluid als "Directe verzending" wordt uitgevoerd.

Bij ontvangst

U hoort dit geluid als het apparaat een document ontvangt.

Bij bellen

U hoort dit geluid nadat u op de [Start]-knop heeft gedrukt. Dit geluid houdt aan totdat de verbinding tot stand is gekomen.

Bij afdrukken

U hoort dit geluid als er een ontvangen document wordt afgedrukt.

1Ga naar het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Als u het standaard bedieningspaneel gebruikt:

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

• Als u het Smart Operation Panel gebruikt:

Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel. Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op Home-scherm 4.

2Druk op [Faxeigenschappen].

3Controleer of het scherm [Algemene Instellingen] verschijnt.

4Druk op [Geluidsvolume aanpassen].

Afbeelding van bedieningspaneel

5Druk op [Lager] of [Harder] om het volume aan te passen en druk vervolgens op [OK].

Druk op [Controleren] als u het daadwerkelijke volume wilt horen.

U kunt het volumeniveau instellen van 0 tot 7.

6Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Als u het standaard bedieningspaneel gebruikt:

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Als u het Smart Operation Panel gebruikt:

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Opmerking

• U kunt het volume voor Direct kiezen aanpassen door op [Dir.kz.] te drukken. Voor meer informatie over het aanpassen van het volume voor Direct kiezen, zie Faxen.