Wanneer gegevensverzending mislukt

Meldingen

Oorzaak

Oplossing

“Verificatie van de bestemming is mislukt. Controleer instellingen. Om huid. status te contr., druk op [Status gescande bestanden].”

De ingevoerde gebruikersnaam of het ingevoerde wachtwoord was ongeldig.

• Controleer of de gebruikersnaam en het wachtwoord correct zijn.

• Controleer of de ID en het wachtwoord voor de bestemmingsmap correct zijn.

• Een wachtwoord van 128 of meer tekens kan wellicht niet herkend worden.

“Max. e-mailformaat overschreden. Verzenden van e-mail is geannuleerd. Controleer [Max. e-mailformaat] in scannereigenschappen. ”

De grootte van het bestand per pagina heeft de in [Scannereigenschappen] opgegeven maximale e-mailgrootte overschreden.

Wijzig de scaninstellingen als volgt:

• Verhoog de limiet voor de grootte van e-mails in [Max. e-mailform.].

• Stel de instelling [E-mail delen & verzenden] in op [Ja (per pagina)] of [Ja (per max. formaat)]. Voor meer informatie over deze instellingen, zie Scannen.

“Het verzenden van de gegevens is mislukt. Gegevens worden later opnieuw verz. ”

Er is een netwerkfout opgetreden en een bestand is niet correct verzonden.

Wacht even met versturen, want er wordt automatisch geprobeerd om de gegevens opnieuw te versturen na de vooraf ingestelde interval. Als het verzenden nog steeds mislukt, neem dan contact op met uw beheerder.

“Doorzenden is mislukt. Onvoldoende geheugen in de harde schijf van de bestemming. Om huid. status te contr., druk op [Status gescande bestanden].”

Verzending is mislukt. Er was niet genoeg vrije ruimte op de harde schijf van de SMTP-server, FTP-server of clientcomputer op de bestemming.

Wijs voldoende ruimte toe.

“Doorzenden is mislukt. Om huid. status te contr., druk op [Status gescande bestanden].”

Terwijl er een bestand werd verzonden, is er een netwerkfout opgetreden en kon het bestand niet correct verzonden worden.

Wanneer de melding opnieuw verschijnt nadat u opnieuw hebt gescand, kan de oorzaak een gemengd netwerk zijn of anders doordat netwerkinstellingen gewijzigd zijn tijdens een WSD-scanneroverdracht. Neem voor meer informatie over netwerkfouten contact op met uw beheerder.