Wanneer documenten niet correct kunnen worden gescand

Meldingen

Oorzaak

Oplossing

“Alle pagina's zijn herkend als blanco. Er is geen bestand aangemaakt.”

Er is geen PDF-bestand aangemaakt, omdat alle pagina's van het gescande origineel als blanco zijn herkend toen [Aan] was opgegeven bij [Blanco pagina verwijderen] in [OCR-instellingen].

Controleer of het origineel verkeerd om is ingesteld.

Wijzig [OCR-gescande PDF: Gevoeligheid blanco pag.] in [Scannereigensch.] naar "Gevoeligheidsniveau 1".

“Controleer de richting van het origineel.”

Afhankelijk van een combinatie van items, zoals de opgegeven schaalfactor en het documentformaat, kunnen originelen soms niet worden gescand.

Wijzig de richting van het origineel en scan het origineel vervolgens opnieuw.

“Max. gegevens capaciteit overschreden.”

“Controleer scanresoluties, druk opnieuw op Starttoets.”

De gescande gegevens overschrijden de maximale gegevenscapaciteit.

Geef nogmaals de scangrootte en -resolutie op. Let erop dat het wellicht niet mogelijk is om zeer grote originelen met een hoge resolutie te scannen. Voor meer informatie over de instellingen voor de scanfunctie, zie Scannen.

“Max. gegevens capaciteit overschreden.”

“Controleer de scanresolutie en reset n originelen”

("n" in het bericht staat voor een cijfer)

Het gescande origineel overschrijdt de maximale gegevenscapaciteit.

Geef nogmaals de scangrootte en -resolutie op. Let erop dat het wellicht niet mogelijk is om zeer grote originelen met een hoge resolutie te scannen. Voor meer informatie over de instellingen voor de scanfunctie, zie Scannen.

“Max. gegevens capaciteit overschreden.”

“Controleer de resolutie en de ratio en druk weer op Start.”

De te scannen gegevens zijn te groot voor de ratio die opgegeven is in [Specif. formaat].

Verlaag de resolutie of de waarde bij [Specificeer formaat] en probeer het origineel vervolgens opnieuw te scannen.

“Max. aantal bestanden dat tegelijk gebr. kan worden op de Document Server is overschreden.”

Het maximum aantal bestanden dat kan worden opgeslagen in de Document Server is overschreden.

Controleer de bestanden die door de andere functies zijn opgeslagen en verwijder vervolgens onnodige bestanden. Voor meer informatie over het verwijderen van bestanden, zie Kopiëren / Document Server.

“De afbeelding wordt niet helemaal gescand.”

Als de schaalfactor bij "Geef reproductieratio op" te groot is, kan een deel van de afbeelding verloren gaan.

Verminder de schaalfactor bij "Geef reproductieratio op" en probeer het origineel vervolgens opnieuw te scannen.

Als de afbeelding niet volledig moet worden weergegeven, drukt u op de [Start]-knop om het scannen te starten met de huidige schaalfactor.

“De afbeelding wordt niet helemaal gescand.”

Wanneer u "Geef reproductieratio op" gebruikt om de schaal van een groot document te verkleinen, kan een deel van de afbeelding verloren gaan.

Geef een groot formaat op bij [Specificeer formaat] en scan het origineel vervolgens opnieuw.

Als de afbeelding niet volledig moet worden weergegeven, drukt u op de [Start]-knop om het scannen te starten met de huidige schaalfactor.

“Het formaat van de gescande gegevens is te klein.”

“Controleer de resolutie en de ratio en druk weer op Start.”

De te scannen gegevens zijn te klein voor de ratio die opgegeven is in [Specif. formaat].

Geef een hogere resolutie of een groter formaat op bij [Specificeer formaat] en scan het origineel dan opnieuw.