LDAP-verificatie

L0103-000

Tijdens de verificatie vond een TWAIN-actie plaats.

• Zorg ervoor dat er geen andere gebruikers zijn ingelogd op het apparaat en probeer het dan nogmaals.

L0104-000

Wachtwoordcodering is mislukt.

• Er is een wachtwoordfout ontstaan.

Controleer of het wachtwoord juist is ingevoerd.

• Eén van de items [DES] en [AES] is geselecteerd bij "Coderingssleutel stuurprogr.: Cod.sterkte".

U kunt toegang verkrijgen door de drivercoderingssleutel op te geven.

• Er is een fout met de coderingssleutel van het stuurprogramma ontstaan.

Zorg ervoor dat de coderingssleutel correct is gespecificeerd in het stuurprogramma.

L0206-002

Een gebruiker heeft een verificatiepoging gedaan vanaf een toepassing op het scherm "Systeeminstellingen", terwijl alleen de beheerder verificatierechten heeft.

• Alleen de beheerder heeft log-in privileges op dit scherm.

• Log in als algemeen gebruiker vanaf het log-in scherm van de toepassing.

L0206-003

Er is een verificatiefout opgetreden, omdat de gebruikersnaam een spatie, dubbele punt (:) of aanhalingstekens (") bevat.

• Maak de account opnieuw aan als de accountnaam één of meerdere van deze verboden tekens bevat.

• Als de accountnaam onjuist is ingevoerd, voer deze dan correct in en log nogmaals in.

L0207-001

Er is een verificatiefout opgetreden omdat het adresboek momenteel op een andere locatie wordt gebruikt.

• Wacht enkele minuten en probeer het dan opnieuw.

L0208-000 / L0208-002

De account is vergrendeld, omdat het aantal toegestane verificatiepogingen het maximum heeft bereikt.

• Vraag de gebruikersbeheerder om de account weer te ontgrendelen.

L0307-001

Er is een verificatiefout opgetreden omdat het adresboek momenteel op een andere locatie wordt gebruikt.

• Wacht enkele minuten en probeer het dan opnieuw.

L0400-210

Het is mislukt om de gebruikersgegevens te verkrijgen met de LDAP-zoekopdracht.

• De zoekvoorwaarden voor het log-in kenmerk zijn mogelijk niet opgegeven of de opgegeven zoekgegevens kunnen niet worden opgehaald.

• Zorg ervoor dat het kenmerk van de log-in naam correct is opgegeven.

L0406-003

Er is een verificatiefout opgetreden, omdat de gebruikersnaam een spatie, dubbele punt (:) of aanhalingstekens (") bevat.

• Maak de account opnieuw aan als de accountnaam één of meerdere van deze verboden tekens bevat.

• Als de accountnaam onjuist is ingevoerd, voer deze dan correct in en log nogmaals in.

L0406-200

Verificatie kan niet worden voltooid in verband met het aanzienlijke aantal verificatiepogingen.

• Wacht enkele minuten en probeer het dan opnieuw.

• Als de situatie niet verbetert, zorg er dan voor dat er geen verificatieaanval plaatsvindt.

• Stel de beheerder per e-mail op de hoogte van de melding en controleer het systeemlogboek op potentiële verificatieaanvallen.

L0406-201

Verificatie is uitgeschakeld in de instellingen van de LDAP-server.

• Wijzig de instellingen van de LDAP-server in beheerdertoepassingen in "Systeeminstellingen".

L0406-202 / L0406-203 : Geval 1

Er zit een fout in de instellingen van LDAP-verificatie, in de configuratie van de LDAP-server of in de netwerkconfiguratie.

• Voer een verbindingstest uit voor de huidige LDAP-serverconfiguratie.

Indien de verbinding niet slaagt, is het mogelijk dat zich een fout heeft voorgedaan in de netwerkinstellingen.

Controleer de domeinnaam- of DNS-instellingen in "Interface instellingen".

• Controleer of de LDAP-server juist is opgegeven in de LDAP-verificatie-instellingen.

• Controleer of de log-in naam juist is ingevoerd in de LDAP-verificatie-instellingen.

• Controleer of de SSL-instellingen worden ondersteund door de LDAP-server.

L0406-202 / L0406-203 : Geval 2

Er is een fout opgetreden in de log-in gebruikersnaam of het log-in wachtwoord.

• Controleer of de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord correct zijn ingevoerd.

• Controleer of een bruikbare log-in naam op het apparaat is geregistreerd.

Verificatie zal in de volgende gevallen mislukken:

Als de log-in gebruikersnaam een spatie, dubbele punt (:) of aanhalingsteken (") bevat.

Als de log-in gebruikersnaam groter is dan 128 bytes.

L0406-202/L0406-203: Geval 3

Er is een fout opgetreden in de eenvoudige coderingsmethode.

• Verificatie mislukt als het wachtwoord blanco wordt gelaten in de eenvoudige verificatiemodus.

Als u blanco wachtwoorden wilt toestaan, moet u contact opnemen met uw onderhoudsvertegenwoordiger.

• In de eenvoudige verificatiemodus wordt de DN van de log-in gebruikersnaam verkregen in de gebruikersaccount.

Verificatie mislukt als de DN niet kan worden verkregen.

Zorg ervoor dat er geen fouten zitten in de servernaam, de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord of de gegevens die zijn ingevoerd voor het zoekfilter.

L0406-204

Kerberos-verificatie is mislukt.

• De instellingen voor Kerberos-verificatie zijn niet correct.

Zorg ervoor dat de domeinnaam, de naam van het KDC (Key Distribution Center) en de ondersteunende domeinnaam correct zijn opgegeven.

• De timing van het KDC en van het apparaat komen niet overeen.

Verificatie mislukt als het verschil tussen de timing van het KDC en die van het apparaat meer is dan 5 minuten. Zorg ervoor dat de timing overeenkomt.

• Kerberos-verificatie mislukt als de domeinnaam in kleine letters wordt opgegeven. Zorg ervoor dat de domeinnaam wordt opgegeven in hoofdletters.

L0409-000

Verificatie is onderbroken, omdat de server niet reageerde.

• Neem contact op met de server- of netwerkbeheerder.

• Als de situatie niet verbetert, neem dan contact op met uw onderhoudsvertegenwoordiger.

L0511-000

De log-in naam voor de verificatieserver is gelijk aan de gebruikersnaam die al is geregistreerd op het apparaat. Namen worden herkend aan het unieke kenmerk dat is opgegeven in de instellingen van LDAP-verificatie.

• Wis de oude gedupliceerde naam of wijzig de log-in naam.

• Als de verificatieserver zojuist is gewijzigd, wis dan de oude naam op de server.

L0606-004

Verificatie is mislukt, omdat de gebruikersnaam woorden bevat die niet door algemene gebruikers mogen worden gebruikt.

• Gebruik "other", "admin", "supervisor" of "HIDE*" niet in accountnamen voor algemene gebruikers.

L0607-001

Er is een verificatiefout opgetreden omdat het adresboek momenteel op een andere locatie wordt gebruikt.

• Wacht enkele minuten en probeer het dan opnieuw.

L0612-005

Verificatie is mislukt, omdat er geen gebruikers meer geregistreerd kunnen worden. Het aantal gebruikers dat in het adresboek is geregistreerd, heeft de maximum capaciteit bereikt.

• Vraag de gebruikersbeheerder om ongebruikte gebruikersaccounts uit het adresboek te verwijderen.

L0707-001

Er is een verificatiefout opgetreden omdat het adresboek momenteel op een andere locatie wordt gebruikt.

• Wacht enkele minuten en probeer het dan opnieuw.

L09XX-019

Automatische gebruikersregistratie op de server is mislukt toen een poging tot toegang via de client met de functie Centraal adresboekmanagement geverifieerd werd.

• Controleer de netwerkverbinding tussen de client en server.

• Gebruikers kunnen niet worden geregistreerd wanneer het adresboek op de server wordt bewerkt.