Basisverificatie

B0103-000

Tijdens de verificatie vond een TWAIN-actie plaats.

• Zorg ervoor dat er geen andere gebruikers zijn ingelogd op het apparaat en probeer het dan nogmaals.

B0104-000

De decodering van het wachtwoord is mislukt.

• Er is een wachtwoordfout ontstaan.

Controleer of het wachtwoord juist is ingevoerd.

• Eén van de items [DES] en [AES] is geselecteerd bij "Coderingssleutel stuurprogr.: Cod.sterkte".

U kunt toegang verkrijgen door de drivercoderingssleutel op te geven.

• Er is een fout met de coderingssleutel van het stuurprogramma ontstaan.

Zorg ervoor dat de coderingssleutel correct is gespecificeerd in het stuurprogramma.

B0206-002 : Geval 1

Er is een fout opgetreden in de log-in gebruikersnaam of het log-in wachtwoord.

• Zorg ervoor dat u de log-in gebruikersnaam en het log-in wachtwoord correct opgeeft en log vervolgens in.

B0206-002 : Geval 2

De gebruiker heeft geprobeerd toegang te verkrijgen vanaf een toepassing op het scherm "Systeeminstellingen", terwijl alleen de beheerder toegangsrechten heeft.

• Alleen de beheerder heeft log-in privileges op dit scherm.

• Log in als algemeen gebruiker vanaf het log-in scherm van de toepassing.

B0206-003

Er is een verificatiefout opgetreden, omdat de gebruikersnaam een spatie, dubbele punt (:) of aanhalingstekens (") bevat.

• Maak de account opnieuw aan als de accountnaam één of meerdere van deze verboden tekens bevat.

• Als de accountnaam onjuist is ingevoerd, voer deze dan correct in en log nogmaals in.

B0207-001

Er is een verificatiefout opgetreden omdat het adresboek momenteel op een andere locatie wordt gebruikt.

• Wacht enkele minuten en probeer het dan opnieuw.

B0208-000 / B0208-002

De account is vergrendeld, omdat het aantal toegestane verificatiepogingen het maximum heeft bereikt.

• Vraag de gebruikersbeheerder om de account weer te ontgrendelen.