Handelingen van een Service Engineer beperken

U kunt de toegang tot de servicemodus voor Service Engineers beperken.

Een Service Engineer gebruikt de servicemodus voor inspectie of herstel. Als u "Service modusbeveiliging" op [Aan] zet, kan de servicemodus niet worden gebruikt, tenzij de apparaatbeheerder op het apparaat inlogt en de Service modusbeveiliging annuleert, zodat een Service Engineer het apparaat kan inspecteren en repareren. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat de inspectie en reparaties kunnen worden uitgevoerd onder toezicht van de apparaatbeheerder.

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk tweemaal op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [Service modusbeveiliging].

6Druk op [Aan] en druk vervolgens op [OK].

7Druk op [Ja].

Schermafbeelding bedieningspaneel

8Log uit.