Scannerfunctie

Afdr. & verw. Scanlogboek

Als gebruikersverificatie is geactiveerd, wordt "Afdr. & verw. Scanlogboek" automatisch ingesteld op [Niet afdr: Verz. uitschak.] om te voorkomen dat persoonlijke informatie in de verzend-/bezorgingshistorie automatisch wordt afgedrukt. In dit geval wordt de scanner automatisch uitgeschakeld wanneer het logboek meer dan 250 verzendingen of bezorgingen bevat. Als dit gebeurt, selecteer dan [Scanlogboek afdrukken] of [Scanlogboek verwijderen]. Om het scannerjournaal automatisch af te drukken, stelt u [Alles verw. en afdr] in voor Afdr. & verw. Scanlogboek.

Voor informatie, zie Scannen.

WSD-scannerfunctie

De WSD-scannerfunctie wordt automatisch uitgeschakeld wanneer gebruikersverificatie wordt ingesteld. Zelfs indien deze automatisch uitgeschakeld wordt, kan deze worden ingeschakeld vanaf "Oorspronk. instellingen" in Web Image Monitor.

Voor informatie, zie Scannen.