Adresboekgegevens automatisch laten verwijderen

Geef op hoe het apparaat een verzoek verwerkt voor automatische registratie nadat de geregistreerde gegevens in het adresboek de limiet bereikt hebben.

Als u dit instelt op [Aan] worden nieuwe gebruikersaccounts toegevoegd door automatisch oude gebruikersaccounts te verwijderen. Accounts die het langst niet gebruikt zijn, worden als eerste verwijderd.

Als u dit instelt op [Uit] worden oude gebruikersaccounts niet verwijderd, dus kunnen er geen nieuwe gebruikersaccounts toegevoegd worden wanneer het aantal geregistreerde gegevens het maximum bereikt.

1Log in als gebruikersbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk op [Gebruiker autom. uit adresboek verwijd.].

5Selecteer [Aan] en druk dan op [OK].

6Log uit.

Opmerking

• De gegevens worden alleen automatisch verwijderd als het apparaat een verzoek tot gegevensregistratie ontvangt. De gegevens worden niet automatisch verwijderd als gebruikersaccounts handmatig zijn toegevoegd.

• Alleen gebruikersaccounts met gebruikerscodes of log-in gebruikersnamen en wachtwoorden worden automatisch verwijderd.