Het Home-scherm voor individuele gebruikers configureren

Hiermee kan elke gebruiker zijn of haar eigen Home-scherm gebruiken.

Als een gebruiker inlogt, wordt het persoonlijke Home-scherm weergegeven.

Deze instelling wordt toegepast op het standaard bedieningspaneel.

Zie Snel aan de slag voor meer informatie over de optionele modules die voor deze functie zijn vereist.

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk 4 keer op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [Eigen aanpassing van gebruiker].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Druk op [Toestaan] en druk vervolgens op [OK].

7Log uit.

Opmerking

• U kunt dit ook met Web Image Monitor configureren. Zie de helpfunctie van Web Image Monitor voor meer informatie.

• De home-informatie voor elke gebruiker wordt gehandhaafd, zelfs als de optie "Eigen aanpassing van gebruiker" is ingesteld op [Verbieden]. Als de instelling weer verandert in [Toestaan], kan de informatie weer worden gebruikt.