Logboekoverdracht naar de logboekverzamelserver uitschakelen

Gebruik de volgende procedure om de verzending van logboeken van het apparaat naar de logboekverzamelserver uit te schakelen. U kunt deze instelling alleen wijzigen in [Uit] als deze momenteel is ingesteld op [Aan].

Voor meer informatie over de logboekverzamelserver neemt u contact op met uw vertegenwoordiger.

Raadpleeg de handleiding van de logboekverzamelserver voor meer informatie over de instelling voor logboekoverdracht.

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk 3 keer op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [Logboekinstelling verzenden].

6Druk op [Uit].

7Druk op [OK].

8Log uit.