Logboekoverdracht naar de logboekverzamelserver uitschakelen

Gebruik de volgende procedure om de logboekoverdracht naar de logboekverzamelserver uit te schakelen. U kunt deze instellingen alleen wijzigen in [Inactief] als deze is ingesteld op [Actief].

1Log in als de apparaatbeheerder via Web Image Monitor.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [Logboeken] onder "Apparaatinstellingen".

4Selecteer [Inactief] in het gedeelte [Logboeken verzenden] onder "Algemene instellingen voor alle logboeken".

5Klik op [OK].

6Log uit.