Koptekst overslaan

Coderingsinstelling Kerberos-verificatie

U kunt gecodeerde verzending instellen tussen het apparaat en de KDC-server (Key Distribution Center) als Kerberos-verificatie ingeschakeld is.

Het gebruik van Kerberos-verificatie bij Windows- of LDAP-verificatie, LDAP zoeken, etc. zorgt voor veilige communicatie.

Het ondersteunde coderingsalgoritme varieert afhankelijk van het type KDC-server. Selecteer het algoritme dat het beste bij uw omgeving past.

KDC-server

Ondersteunde coderingsalgoritmen

Windows Server 2003 Active Directory

• RC4-HMAC (ARCFOUR-HMAC-MD5)

• DES-CBC-MD5

Windows Server 2008

• AES256-CTS-HMAC-SHA1-96

• AES128-CTS-HMAC-SHA1-96

• RC4-HMAC (ARCFOUR-HMAC-MD5)

• DES-CBC-MD5

Windows Server 2008 R2/2012/2012 R2

• AES256-CTS-HMAC-SHA1-96

• AES128-CTS-HMAC-SHA1-96

• RC4-HMAC (ARCFOUR-HMAC-MD5)

• DES-CBC-MD5*

Heimdal

• AES256-CTS-HMAC-SHA1-96

• AES128-CTS-HMAC-SHA1-96

• DES3-CBC-SHA1

• RC4-HMAC (ARCFOUR-HMAC-MD5)

• DES-CBC-MD5

* Om Kerberos-verificatie te gebruiken, moet u deze optie in de instellingen van het besturingssysteem inschakelen.

1Log in als de apparaatbeheerder via Web Image Monitor.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [Kerberos verificatie] onder "Apparaatinstellingen".

4Selecteer het coderingsalgoritme dat u wilt gebruiken.

Zorg dat u een of meer coderingsalgoritmen selecteert.

5Klik op [OK].

6Log uit.