Het maximum aantal afdrukken per gebruiker opgeven

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Adresboekmanagement].

3Geef aan voor welke gebruiker u een maximum aantal afdrukken wilt opgeven.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Druk op [Verif. info].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk tweemaal op [Pijl-omlaagVolg.].

6Druk op [Beperken] in Afdr.volumegebr. bep.

Schermafbeelding bedieningspaneel

"Afdr.volumegebr. bep." wordt niet weergegeven als u [Doorg. mt hand. toest.] hebt geselecteerd bij "Actie v app. als limiet is bereikt".

Als u het afdrukvolume niet wilt opgeven, drukt u op [Niet beperken].

7Druk op [Wijzigen] en gebruik de cijfertoetsen om een waarde tussen "0" en "999.999" in te voeren voor het maximum aantal afdrukken. Druk daarna op [Scherp].

Een gebruiker met een maximum afdrukvolume van "0" kan alleen taken afdrukken met afdrukvoorwaarden met een eenheid van "0".

8Druk op [OK].

9Log uit.

Opmerking

• Het maximum aantal afdrukken voor elke gebruiker kan ook worden opgegeven in [Adresboek] in Web Image Monitor.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel kunt u het adresboek weergeven door op het pictogram [Adresboekmanagement] te drukken in het Home-scherm 4.