Beperkingen voor afdrukvolume specificeren

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [Actie v app. als limiet is bereikt].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Kies [Taak stoppen] of [Taak volt. & beperken] en druk vervolgens op [OK].

Als u het afdrukvolume niet wilt beperken, kiest u [Doorg. mt hand. toest.].

7Druk op [Afdrukvolumegebruik beperken: telinstelling per eenheid].

Schermafbeelding bedieningspaneel

8Voor elke afdrukvoorwaarde gebruikt u de cijfertoetsen om een teleenheid per pagina tussen "0" en "200" in te voeren. Druk vervolgens op [Scherp].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als u "0" opgeeft voor een afdrukvoorwaarde, wordt er geen volumebeperking toegepast op taken die aan die voorwaarde voldoen.

9Druk op [OK].

10Log uit.

Opmerking

• Beperkingen voor het afdrukvolume kunnen ook worden gespecificeerd in [Beperking volume printergebruik] onder "Configuratie" in Web Image Monitor.