Menu beveiligen opgeven

Via Menu beveiligen kunt u de gebruikerstoegang beperken voor de instellingen in het menu Gebruikersinstellingen, met uitzondering van de Systeeminstellingen. Deze instelling kan ongeacht de gebruikersverificatie worden gebruikt. Als u de menubeveiligingsinstelling wilt wijzigen, moet u eerst de beheerdersverificatie inschakelen. Voor meer informatie over het instellen van beheerdersverificatie, zie Beheerdersverificatie configureren. Voor een overzicht van de instellingen die gebruikers kunnen selecteren onder de verschillende beveiligingsniveaus, zie Lijst van bewerkingsrechten voor instellingen.

Als u "Menu Beveiligen" wilt inschakelen, stelt u dit in op [Niveau 1] of [Niveau 2]. Selecteer [Niveau 2] als u striktere beperkingen wilt instellen voor de toegang van gebruikers tot de instellingen van het apparaat.

Als u "Menu Beveiligen" wilt uitschakelen, stelt u deze optie in op [Uit].