Internet Information Services (IIS) en Certificate Services installeren

Geef deze instelling op als u wilt dat het apparaat automatisch e-mailadressen ophaalt die in Active Directory zijn opgeslagen.

Wij raden aan dat u Internet Information Services (IIS) en Certificate services als Windows-componenten installeert.

Installeer de onderdelen en maak vervolgens het servercertificaat.

Als de onderdelen nog niet zijn geïnstalleerd, kunt u dit als volgt doen: