Verificatie-informatie voor het inloggen

De log-in gebruikersnaam en het log-in wachtwoord die zijn opgegeven in "Adresboekmanagement" kunnen worden gebruikt als log-in gegevens voor "SMTP Verificatie", "Mapverificatie" en "LDAP verificatie".

Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen als u de gebruikersnaam en het wachtwoord voor inloggen die zijn opgegeven in "Adresboekmanagement" niet wilt gebruiken voor "SMTP Verificatie", "Mapverificatie" of "LDAP verificatie".

Belangrijk

• Wanneer u "Gebr.verif. info. bij inlog." gebruikt voor "SMTP Verificatie", "Mapverificatie" of "LDAP verificatie", dan moet u een gebruikersnaam opgeven die verschilt van "other", "admin", "supervisor" of "HIDE***". Het symbool "***' staat voor een willekeurig teken.

1Log in als gebruikersbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Adresboekmanagement].

3Selecteer de gebruiker.

4Druk op [Verif. info].

5Selecteer [Gebr.verif.info. bij inlog.] in "SMTP Verificatie".

Schermafbeelding bedieningspaneel

Selecteer voor mapverificatie [Gebr.verif.info. bij inlog.] in "Mapverificatie".

Selecteer voor LDAP verificatie [Gebr.verif.info. bij inlog] in "LDAP verificatie".

Als de functie die u wilt selecteren niet wordt weergegeven, druk dan op [Pijl-omlaagVolg.].

6Druk op [OK].

7Druk op [Afsluit.].

8Log uit.

Opmerking

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel kunt u het adresboek weergeven door op het pictogram [Adresboekmanagement] te drukken in het Home-scherm 4.