Web Image Monitor gebruiken om beheerdersverificatie te configureren

Met Web Image Monitor kunt u inloggen op het apparaat en de beheerdersinstellingen wijzigen. Voor informatie over het in- en uitloggen met beheerdersverificatie, zie Log-inmethode voor beheerder en Uitlogmethode voor beheerder.

1Log in op Web Image Monitor als beheerder.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [Beheerdersverificatiebeheer] of [Beheerder Programmeren/Wijzigen] onder "Apparaatinstellingen".

4Wijzig de instellingen naar wens.

5Log uit.

Opmerking

• Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie de helpfunctie van Web Image Monitor.