Relatie tussen originelen met verschillende formaten en het scanformaat

Scanmethoden voor originelen met verschillende formaten (zoals A3 en A4 of B4 en B5) verschillen afhankelijk van de instellingen die u instelt voor het scanformaat en afhankelijk van gebruik van de glasplaat of de ADF.

Opmerking

• Wanneer u originelen van verschillende lengte tegelijkertijd scant, plaats deze zoals aangegeven op onderstaande afbeelding. De papiergeleiders kunnen niet worden aangepast aan originelen met een klein formaat, wat kan leiden tot een lichtelijk schuine scanafbeelding.

Afbeelding van Gemengde originele formaten

• Wanneer u [Gem. orig. form.] selecteert en originelen van verschillende formaten in de ADF plaatst, dan kan dat papierstoringen opleveren of ervoor zorgen dat delen van de originelen misschien niet goed worden gescand.

• Als u alleen [Autodetectie] heeft geselecteerd voor het scannen van het origineel met de ADF, scant het apparaat alle originelen op het formaat van het grootste origineel wat zich in de stapel bevindt.