Wachtwoorden wijzigen

Geef het wachtwoord op om toegang tot het opgeslagen bestand te krijgen.

1Druk op [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Geef de map op waarin u de opgeslagen bestanden wilt opslaan.

3Druk op [Best. beh./verw.].

4Selecteer het bestand dat het wachtwoord bevat dat u wilt wijzigen.

5Druk op [Wachtwoord wijz.].

6Voer met de cijfertoetsen een nieuw nummer in dat uit vier tot acht cijfers bestaat.

7Druk op [OK].

8Voer hetzelfde nummer nogmaals in met de cijfertoetsen.

9Druk op [OK].

10Druk op [Afsluit.].

Opmerking

• Met Web Image Monitor kunt u het wachtwoord van een in het apparaat opgeslagen bestand ook wijzigen vanaf de client-computer. Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie de helpfunctie van Web Image Monitor.