Koptekst overslaan
 

Halve vouw posities

Selecteer de positie voor het in tweeën vouwen van afgedrukte documenten in het printerstuurprogramma.

Wanneer de optie [Halve vouw: Afdruk buitenkant (Boekje Finisher lade)] is opgegeven, wordt elk deel van afgedrukt papier in tweeën gevouwen met de afgedrukte kant naar buiten en uitgevoerd in de lade van de boekjesfinisher.

Wanneer de optie [Halve vouw: Multi-vellenvouw (Boekje Finisher lade)] is opgegeven, wordt elk deel van afgedrukt papier in tweeën gevouwen met de afgedrukte kant naar buiten en gestapeld in de lade van de boekjesfinisher. Dit kan toegepast worden als boekjesfinisher SR3150 of boekjesfinisher SR3170 is geïnstalleerd op modeltype 4, 5 of 6.

Belangrijk

  • De volgende papiertypes kunnen gebruikt worden voor de functie halve vouw:

    • Normaal (60 tot 81 g/m2), Gerecycled, Speciaal 1, Speciaal 2, Speciaal 3, Medium Dik (82 tot 105 g/m2), Dik 1 (106 tot 169 g/m2), Dik 2 (170 tot 220 g/m2), Kleur, Briefhoofd, Voorgedrukt, Bankpost, Karton

Het afdrukresultaat kan variëren afhankelijk van het papierformaat. De volgende tabel geeft voorbeelden van papier van A3Liggend-formaat dat in elk vouwtype is gevouwen. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

Richting van afdrukgegevens

Vouwpositie

Afdruk aan de binnenkant

Afdruk aan de buitenkant

Multi-velvouw

Afbeelding van papierrichting

Staand

-

Illustratie van de vouwpositie

*1

Illustratie van de vouwpositie

Afbeelding van papierrichting

Liggend

-

Illustratie van de vouwpositie

*1

Illustratie van de vouwpositie

*1 Dit kan worden gebruikt op modeltype 4, 5 of 6 in combinatie met boekjesfinisher SR3170.

Opmerking

  • Raadpleeg Onderhoud en specificaties voor meer informatie over welke papiergrootten compatibel zijn met de functie voor halve vouwen.