De beschikbaarheid van de functies controleren

Met behulp van gebruikersverificatie is de toegang tot het apparaat door individuele mensen en gebruikersgroepen beperkt volgens de log-in gebruikersnaam en wachtwoord.

Elke gebruiker of gebruikersgroep kan alleen de functies gebruiken die de beheerder volgens de gebruikersverificatie voor hun beschikbaar heeft gemaakt.

Beschikbare functies voor gebruikers

Functies die beschikbaar zijn voor gebruikers zijn de functies die nodig zijn om de kopieerapparaat/documentserver-, printer-, scanner- en fax-functies van dit apparaat te gebruiken, zoals bestanden afdrukken, opslaan en verzenden.

De instellingen betreffende het beheer en de afstelling van het apparaat, zoals systeeminstellingen en de eigenschappen voor het kopieerapparaat/documentserver, de printer, de scanner en de fax zijn alleen voor de beheerder beschikbaar.

Als de beschikbare functies door gebruikersverificatie zijn beperkt, kunt u met de volgende procedure controleren welke functies voor u beschikbaar zijn:

1Open het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel en druk op het pictogram [Adresboekmanagement] in het [Home]-scherm.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Veeg naar links en druk vervolgens op het pictogram [Adresboekmanagement] op Home-scherm 4.

2Selecteer de gebruiker.

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op [Verif. info].

4Druk op [Pijl-omlaagVolg.] om "Beschikbare functies" weer te geven.

5Controleer de functies die u kunt gebruiken in "Beschikbare functies".

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Druk op [OK].

7Sluit het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.