SMTP-verificatie

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u SMTP-verificatie registreert.

Voor elke gebruiker die in het adresboek is geregistreerd kunt u een log-in gebruikersnaam en een log-in wachtwoord registreren voor gebruik bij het openen van een SMTP-server.

Om een SMTP-server te gebruiken, moet deze vooraf zijn geprogrammeerd.

Belangrijk

• Wanneer [Niet specificeren] wordt geselecteerd voor SMTP-verificatie, zijn de gebruikersnaam en het wachtwoord die u heeft opgegeven voor de SMTP-verificatie van de instellingen voor Bestand doorzenden, van toepassing. Voor meer informatie, zie Bestand doorzenden.

• Als gebruikersverificatie is opgegeven, neem dan contact op met uw beheerder.

1Open het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel en druk op het pictogram [Adresboekmanagement] in het [Home]-scherm.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Veeg naar links en druk vervolgens op het pictogram [Adresboekmanagement] op Home-scherm 4.

2Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

3Druk op de naam die u wilt registreren of voer het geregistreerde nummer in met de cijfertoetsen.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, gebruikerscode, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

4Druk op [Verif. info].

5Druk onder "SMTP-verificatie" op [Spec. and. Ver.info.].

6Druk op [Wijzigen] onder "Log-in gebruikersnaam".

Schermafbeelding bedieningspaneel

7Voer de log-in gebruikersnaam in en klik vervolgens op [OK].

8Druk op [Wijzigen] onder "Log-in wachtwoord".

9Voer het wachtwoord in en klik vervolgens op [OK].

10Voer het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging en druk vervolgens op [OK].

11Druk op [OK].

12Sluit het scherm Adresboek.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Opmerking

• Om de naam te registreren, raadpleegt u Gebruikersinformatie registreren.

• U kunt maximaal 191 tekens invoeren voor de gebruikersnaam.

• U kunt tot maximaal 128 karakters invoeren voor het wachtwoord.