De naam van een groep wijzigen

1Ga naar het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel. Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op Home-scherm 4.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk op [Adresboek: Groep programmeren/wijzigen/verwijderen].

5Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

6Druk op het groepsnummer dat u wilt wijzigen.

U kunt op geregistreerde naam zoeken.

7Druk onder "Naam" of "Toetsweergave" op [Wijzigen] als u de groepsnaam en toetsweergave wilt wijzigen.

Afbeelding van bedieningspaneel

8Voer een nieuwe groepsnaam of toetsweergave in en druk vervolgens op [OK].

9Druk onder "Registratienr." op [Wijzigen] als u het registratienummer wilt wijzigen.

10Voer een nieuw registratienummer in met de cijfertoetsen.

11Druk op de toets [hekje].

12Als u de weergaveprioriteit wilt wijzigen, drukt u op [Wijzigen] onder "Weergave prioriteit".

13Voer een prioriteitsnummer in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de [hekje]-knop.

14Als u de titel wilt wijzigen, drukt u op de toets [Pijl-omlaagVolgende] en vervolgens op de titeltoets onder "Selecteer een titel".

15Druk op [OK].

16Druk op [Afsluiten].

17Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.