E-mailberichten programmeren of wijzigen

1Ga naar het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Draai het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op het scherm Home 4.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Bestand doorzenden].

4Druk op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [E-mailbericht programmeren/wijzigen/verwijderen].

6Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

7Druk op [*Niet geprogr.].

Om het geregistreerde e-mailbericht te wijzigen, selecteert u het e-mailbericht dat u wilt wijzigen.

8Druk onder "Naam" op [Wijzigen].

9Voer een naam in en druk vervolgens op [OK].

Voer de naam in met maximaal 20 tekens.

10Druk op [Bewerken].

11Voer de tekst in en druk vervolgens op [OK].

Voer maximaal vijf regels tekst in. Elke regel mag uit maximaal 80 tekens bestaan. Om een nieuwe regel te beginnen, drukt u op [OK] om naar het scherm van het e-mailbericht terug te keren en drukt u vervolgens op [Pijl-omlaag] in "Select.reg. om te bew.:".

12Druk op [OK].

13Druk op [Afsluit.].

14Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.