De volgorde van geregistreerde namen wijzigen

Dit gedeelte beschrijft hoe u de weergavevolgorde verandert van geregistreerde namen.

1Ga naar het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Draai het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op het scherm Home 4.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk op [Adresboek: Volgorde wijzigen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk op de naamtoets die moet worden verplaatst.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt ook een naam selecteren met behulp van de cijfertoetsen.

U kunt de volgorde van de namen op hetzelfde tabblad wijzigen, maar u kunt namen niet over meerdere tabbladen verdelen. U kunt bijvoorbeeld namen die op het tabblad [Frequent] zijn geregistreerd niet verplaatsen naar het tabblad [AB].

6Druk op de naamtoets van de positie waar u de andere naamtoets naartoe wilt verplaatsen.

Schermafbeelding bedieningspaneel

De gebruikerstoets wordt verplaatst naar de geselecteerde positie en de gebruikerstoets die eerst op de geselecteerde positie stond, wordt nu naar voren of naar achteren verplaatst.

Als u de geselecteerde gebruikerstoets naar voren haalt, dan wordt de gebruikerstoets die eerst op de geselecteerde plaats stond, naar achteren verplaatst.

Als u de geselecteerde gebruikerstoets naar achteren verplaatst, dan wordt de gebruikerstoets die eerst op de geselecteerde plaats stond, naar voren geplaatst.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt ook een naam selecteren met behulp van de cijfertoetsen.

7Druk op [Afsluit.].

8Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.