Informatie in het systeemlogboek

Met de volgende commando's kunt u informatie uit het systeemlogboek weergeven:

Meldingen

Problemen en oplossingen

Access to NetWare server <file server name> denied. Either there is no account for this print server on the NetWare server on password was incorrect.

Het inloggen op de bestandsserver is mislukt toen de afdrukserver online kwam. Zorg ervoor dat de afdrukserver geregistreerd staat in <bestandsservernaam>. Als er een wachtwoord opgegeven is voor de afdrukserver, verwijder dit dan.

account is unavailable:

same account name be used.

De gebruikersaccount is uitgeschakeld. Dit komt mogelijk doordat de accountnaam gelijk is aan de naam van de beheerdersaccount.

account is unavailable:

The authentication password is not set up.

De gebruikersaccount is uitgeschakeld. Dit komt mogelijk doordat het verificatiewachtwoord niet is ingesteld en alleen de coderingsaccount is ingesteld.

account is unavailable:

encryption is impossible.

Codering is niet mogelijk en de account is uitgeschakeld. Mogelijke oorzaak:

• De beveiligingsoptie is niet ingesteld.

• Het coderingswachtwoord is niet opgegeven.

add_sess_IPv4: bad trap addr: <IPv4 address>, community: <gemeenschapsnaam>

Het IPv4-adres (0.0.0.0) is niet beschikbaar wanneer het toegangstype voor de gemeenschap TRAP is. Geef het IPv4-hostadres op voor de TRAP-bestemming.

add_sess_IPv6: bad trap addr: <IPv6 address>, community: <gemeenschapsnaam>

Het IPv6-adres [::] is niet beschikbaar als het toegangstype voor de gebruikersgroep TRAP is. Geef het IPv6-hostadres op voor de TRAP-bestemming.

add_sess_IPv4: community<community name> already defined.

Deze groepsnaam bestaat al. Gebruik een andere naam.

add_sess_IPv6: community <community name> already defined.

Deze groepsnaam bestaat al. Gebruik een andere naam.

add_sess_IPX: bad trap addr: <IPX address> community <gemeenschapsnaam>

Het IPX-adres (00:00:00:00:00:00) is niet beschikbaar als het toegangstype voor de gebruikersgroep TRAP is. Geef het IPX-hostadres op voor de TRAP-bestemming.

add_sess_IPX: community <communityname> already defined.

Deze groepsnaam bestaat al. Gebruik een andere naam.

adjust time server <NTP server name> offset: xx sec.

ncsd geeft de timing van de NTP-server aan en geeft aan of de systeemtijdklok is ingesteld.

NTP-server: NTP-servernaam

Offset: aantal vertragingseconden (negatief getal als er tijd van tevoren is opgegeven).

Attach FileServer =<bestansserver>

Er is een verbinding met de bestandsserver als dichtstbijzijnde server gemaakt.

Attach to print queue <afdrukrijnaam>

Het systeem maakt verbinding met de afdrukrij wanneer de afdrukserver online komt.

authenticated

De aanvrager is geverifieerd. Dit bericht geeft aan dat de aanvrager succesvol is geverifieerd. Als de verificatie succesvol is, verschijnt dit bericht altijd.

authenticating

De aanvrager wordt geverifieerd via EAP of WPA.

btd is disabled.

Communicatie via Bluetooth is niet beschikbaar omdat btd in de veiligheidsstand is uitgeschakeld.

Schakel btd in de beveiligingsmodus in.

centrod is disabled.

Er kon geen parallelle communicatie tot stand worden gebracht.

Schakel centrod in in de Beveiligingsmodus.

child process exec error! (procesnaam)

De netwerkservice wordt niet gestart. Zet het apparaat uit en vervolgens weer aan. Als dit niet werkt, neem dan contact op met uw service- of verkoopvertegenwoordiger.

client EAP method rejected

De RADIUS-server heeft de door een aanvrager geselecteerde EAP-methode geweigerd.

client password rejected

De gebruikersnaam of het wachtwoord is onjuist.

• Voor LEAP is de gebruikersnaam of het wachtwoord onjuist.

• Voor TTLS/PEAP is de fase 2 gebruikersnaam of het fase 2 wachtwoord onjuist.

client TLS certificate rejected

De RADIUS-server heeft het TLS-certificaat van de gebruiker geweigerd.

Connected DHCP server <DHCP-serveradres>

Het IP-adres werd goed ontvangen van de DHCP-server.

Connected DHCPv6 server <IPv6-adres>

Het IP-adres is met succes ontvangen van de DHCPv6-server.

connecting

De aanvrager stelt een draadloze verbinding op met een toegangspunt.

connection from <IP-adres>

Er heeft een gebruiker ingelogd vanaf het host <IP-adres>.

Could not attach to FileServer <foutnummer>

Er kon geen verbinding gemaakt worden met de bestandsserver toen de printer op afstand online kwam. De bestandsserver weigerde de verbinding om onbekende redenen. Controleer de configuratie van de bestandsserver.

Could not attach to PServer<print server>

Er is geen verbinding met de afdrukserver gemaakt toen de printer op afstand ingeschakeld werd. De afdrukserver heeft de verbinding geweigerd. Controleer de configuratie van de afdrukserver.

Current Interface Speed: xxx Mbps

De snelheid van het netwerk (10 Mbps, 100 Mbps of 1Gbps).

Current IP address (<huidig IP-adres>)

Het IP-adres <huidig IP-adres> werd verkregen van de DHCP-server.

Current IPX address <IPX-adres>

Het huidige IP-adres is <IPX-adres>.

DHCP lease time expired.

De DHCP-leasetijd is verstreken. Voer opnieuw een 'DHCP discover' uit. Het IP-adres dat u gebruikte, is niet langer beschikbaar.

DHCP server not found.

De DHCP-server kan niet worden gevonden. Zorg ervoor dat de DHCP zich op het netwerk bevindt.

DHCPv 6 address LeaseTime expired

De leasetijd van het DHCPv6-adres is verlopen. Haal opnieuw een IPv6-adres van de DHCPv6-server op. Het IPv6-adres dat u gebruikte, is niet langer beschikbaar. Controleer of de DHCPv6-server zich in het netwerk bevindt.

DHCPv 6 address not leased (StatusCode = <status code>)

Om onbekende redenen kan het IPv6-adres niet van de DHCPv6-server worden verkregen. Controleer de omschrijving van de statuscode.

<StatusCode>: Dit geeft de status van het DHCPv6-bericht of optie aan. De volgende codes zijn statuscodes in het geval er een fout optreedt.

UnspecFail(1): dit geeft een fout met onbekende oorzaak aan. Dit kan worden weergegeven als er een ongeschikte optie in een bericht staat.

NoAddrsAvail(2): dit geeft aan dat een toegewezen IPv6-adres niet bestaat.

NoBinding(3): dit geeft aan dat het gespecificeerde IPv6-adres niet in de toegewezen IPv6-adressen bestaat.

NotOnLink(4): dit geeft aan dat de gespecificeerde lengte voor prefixen voor het IPv6-adres ongeldig is.

UseMulticast(5): dit geeft aan dat het bericht moet worden verzonden met multicast.

DHCPv 6 client started

De DHCPv6-client is gestart.

DHCPv 6 address RenewTime =<vernieuwingstijd>(sec), LeaseTime =<leasetermijn>(sec)

De tijd die nodig is om vernieuwing van het IPv6-adres dat van de DHCPv6-server is verkregen op te vragen, wordt in seconden bij [vernieuwingstijd] weergegeven. De verlooptijd die ontvangen is van de DHCPv6-server wordt bij [leasetermijn] weergegeven in seconden.

Zodra de leasetermijn is verstreken, is het IPv6-adres dat u gebruikte niet meer beschikbaar.

DHCPv 6 Parameter RefreshTime = <vernieuwingstijd>(sec)

De tijd die nodig is om vernieuwing van de parameter die van de DHCPv6-server is verkregen op te vragen, wordt in seconden bij [vernieuwingstijd] weergegeven. Een parameter bevat informatie zoals een DNS-serveradres en DNS-zoekpad maar niet het DHCPv6-adres.

DHCPv 6 client terminated

De DHCPv6-client is beëindigd.

DHCPv6 server not found

De DHCPv6-server is niet gevonden. Controleer of de DHCPv6-server zich in het netwerk bevindt.

disconnected

De verbinding met de aanvrager is verbroken.

Duplicate IP=<IP-adres>(from <MAC-adres>).

Er werd een conflicterend IPv4 of IPv6-adres gebruikt. Elk IPv4 of IPv6-adres moet uniek zijn. Controleer het adres van het appraat in [MAC-adres].

Established SPX Connection with PServer , (RPSocket=<socketnummer>, connID=<verbinding ID>)

Er werd verbinding gemaakt met de afdrukserver toen de printer op afstand online kwam.

exiting

De LPD-service is beëindigd en het proces wordt afgesloten.

Exit pserver

(In de printservermodus) De printerverfunctie is uitgeschakeld, omdat de noodzakelijke printserverinstellingen niet zijn gemaakt.

Frametype=<Naam kadertype>

De opgegeven naam van het kader "naam van het kader" is bedoeld voor NetWare-gebruik.

httpd start.

De httpd is gestart.

IEEE 802.11 Card does NOT support WPA .

Er is een IEEE 802.11 interface-eenheid geïnstalleerd die geen WPA ondersteunt. Installeer een IEEE 802.11 interface-eenheid die WPA ondersteunt.

IEEE 802.11 Card Firmware REV.<versie>

Hiermee wordt het versienummer van de firmware van de IEEE 802.11 interface-eenheid weergegeven.

IEEE 802.11 current channel <kanaalnummer>

Hiermee wordt het huidige kanaalnummer van de actieve IEEE 802.11 interface-eenheid (in ad-hoc en infrastructuurmodus).

IEEE 802.11 MAC Address = <MAC-adres>

Hiermee wordt het MAC-adres van de interface voor draadloze communicatie weergegeven.

IEEE 802.11 SSID <ssid> (AP MAC Address <MAC-adres>)

Het MAC-adres en de SSID van het toegangspunt worden met elkaar verbonden in de infrastructuurmodus.

IEEE 802.11 <communicatiemethode> mode

De IEEE 802.11-communicatiemodus wordt weergegeven.

(IKE phase-1) mismatched authentication type: local=<verificatietype 1> remote=<verificatietype 2>

Verificatietype 1 van dit apparaat in IKE-fase 1 komt niet overeen met verificatie 2 van de communicerende host. Controleer of het ISAKMP SA-verificatietype van deze machine overeenkomt met dat van de communicerende host.

(IKE phase-1) mismatched encryption type: local=<coderingsalgoritme 1> remote=<coderingsalgoritme 2>

Het ISAKMP SA-Oakley groepcoderingsalgoritme 1 van dit apparaat in de IKE-fase 1 komt niet overeen met het ISAKMP SA-Oakley groepcoderingsalgoritme 2 van de communicerende host. Controleer of de ISAKMP SA Oakley-groep van dit apparaat overeenkomt met dat van de communicerende host.

(IKE phase-1) mismatched DH group: local=<DH groepsnummer 1> remote=<DH groepsnummer 2>

Het ISAKMP SA Oakley-groep groepsnummer 1 van dit apparaat in IKE-fase 1 komt niet overeen met het ISAKMP SA Oakley-groep groepsnummer 2 van de communicerende host. Controleer of de ISAKMP SA Oakley-groep van dit apparaat overeenkomt met dat van de communicerende host.

(IKE phase-1) mismatched hash type: local=<Hash-algoritme 1> remote=<Hash-algoritme 2>

Het ISAKMP SA hashalgoritme 1 van dit apparaat in IKE-fase 1 komt niet overeen met het ISAKMP SA hashalgoritme 2 van de communicerende host. Controleer of het ISAKMP SA Hashalgoritme van dit apparaat overeenkomt met dat van de communicerende host.

IKE [% s] is disable, set PSK text.

De opgegeven IKE-invoer is ongeldig. Voer de PSK-tekst in.

inetd start.

De inetd-service is gestart.

Interface (interfacenaam): Duplicate IP Address (<IP-adres>).

Hetzelfde IP-adres (IPv4 of IPv6) is gebruikt. Ieder IP-adres moet uniek zijn. Controleer het adres van het apparaat dat wordt aangegeven in [IP-adres].

"Interface" started with IP: "IP-adres"

Het IP-adres (IPv4- of IPv6-adres) is ingesteld voor de interface en werkt.

< Interface >: Subnet overlap.

Hetzelfde IP-adres (IPv4- of IPv6-adres) en het subnetmask worden gebruikt voor een ander apparaat.

<interfacenaam > card removed

De draadloze LAN-interface-eenheid van de aanvrager is verwijderd.

<interfacenaam > interface down

De interface van de aanvrager is ongeldig.

<interfacenaam > interface up

De interface van de aanvrager is geldig of een draadloze communicatie is bewerkstelligd via een toegangspunt.

IPP cancel -job: permission denied.

De taak in de wachtrij is geannuleerd vanwege een fout of een opdracht van een gebruiker.

IPP job canceled. jobid=%d.

De taak in de wachtrij is geannuleerd vanwege een fout of een opdracht van een gebruiker.

job canceled. jobid=< taak-ID >

De taak in de wachtrij is geannuleerd vanwege een fout of een opdracht van een gebruiker.

LeaseTime=<leasetijd>(sec), RenewTime=<vernieuwingstijd>(sec).

De leasetermijn van de bron die ontvangen is van de DHCP-server wordt bij [leasetermijn] weergegeven in seconden. De verlengtermijn wordt weergegeven bij [verlengtermijn] in seconden.

Login to fileserver <naam bestandsserver> (<IPX|IP>), <NDS|BINDERY>

Toen de print server online was, is het systeem ingelogd op <bestandsserver> in NDS- of BINDERY-modus. Het gebruikte overdrachtsprotocol wordt ook weergegeven.

Manual [%s] is disable, set authentication key.

De opgegeven handmatige SA-invoer is ongeldig. Stel de verificatiesleutel in.

Manual [%s] is disable, set encryption key.

De opgegeven handmatige SA-invoer is ongeldig. Stel de verificatiesleutel in.

Memory allocate error.

Geheugen kan niet worden verkregen. Maak de USB-kabel los en sluit hem vervolgens weer aan.

MIC failure TKIP counter measures started

De aanvrager die gebruik maakt van TKIP heeft twee gevallen van inbreuken ontdekt binnen 60 seconden na elkaar en heeft maatregelen genomen.

MIC failure TKIP counter measures stopped

De maatregelen zijn gestaakt na 60 seconden (vanaf het moment dat de aanvraager die TKIP gebruikt maatregelen begon in te stellen tegen de inbreuk).

Name registration failed. name=<NetBIOS-naam>

De naamregistratie van <NetBIOS-naam> is mislukt. Wijzig de NetBIOS-naam.

Name registration success in Broadcast name =<NetBIOS naam>

De naamregistratie van <NetBIOS-naam> via Broadcastnaam is geslaagd.

Name registration success. WINS server=<WINS server address> NetBIOS Name=<NetBIOS-naam>

De naamregistratie van <NetBIOS-naam> op <WINS-serveradres> is geslaagd.

nbtd start.

De nbtd (NetBIOS over TCP/IP Daemon) is gestart.

no RADIUS /authentication server

De aanvrager heeft een bericht ontvangen waarin wordt gemeld dat geen bruikbare RADIUS-server is gevonden.

npriter start. (NetWare)

(In de printermodus op afstand) De NetWare-service is gestart.

nwstart start. (NetWare)

De NetWare protocol stack setup server is gestart.

Open log file <file name>

Het opgegeven logbestand werd geopend toen de afdrukserver online was.

permission denied.

Bij de annulering van de taak bleek na controle van de gebruikersnaam en het hostadres dat de gebruikersprivileges onvoldoende waren. (Dit is niet van toepassing op rootprivileges.)

Printer <printernaam> has no queue

De afdrukwachtrij is niet toegewezen aan de printer toen de afdrukserver online was. Wijs de afdrukwachtrij toe aan de printer d.m.v. de NetWare-beheerdersaccount en start de printer dan opnieuw op.

Print queue <naam afdrukwachtrij> cannot be serviced by printer 0, <naam printserver>

De afdrukwachtrij kan niet gemaakt worden wanneer de afdrukserver online is. Controleer of de afdrukwachtrij op de opgegeven bestandsserver bestaat.

Print server <print server name> has no printer

De printer is niet toegewezen aan de afdrukserver toen deze online was. Gebruik de NetWare-beheerdersaccount om de printer toe te wijzen en start de printer dan opnieuw op.

print sessions full

Er kunnen geen afdruktaken meer worden geaccepteerd. Wacht enige tijd voordat u de volgende afdruktaken verstuurt.

pserver start. (NetWare)

De NetWare-service is gestart in de printservermodus bij de handeling van de printserver.

Required file server (<naam bestandsserver>) not found

De vereiste bestandsserver "Naam bestandsserver" werd niet aangetroffen.

restarted.

De LPD is gestart.

sap enable, saptype=<SAP-type>, sapname=<SAP-naam>

De SAP-functie is gestart. Het SAP-pakket werd uitgegeven om de service in de SAP-tabel op de NetWare-server te publiceren.

session_IPv4 <gemeenschapsnaam> not defined.

De gevraagde groepsnaam is niet gedefinieerd.

session_IPv6 <gemeenschapsnaam> not defined.

De gevraagde groepsnaam is niet gedefinieerd.

session_IPX <community name> not defined.

De gevraagde groepsnaam is niet gedefinieerd.

Set context to <NDS-contextnaam>

De NDS-contextnaam "NDS-contextnaam" is ingesteld.

server certificate invalid

Het certificaat van de server is ongeldig. Controleer de serververificatie.

server identity invalid

De gespecificeerde servernaam is ongeldig. Controleer de serververificatie.

shutdown signal received. network service rebooting. . .

De smbd-service is gestart.

smbd start. (NetBIOS)

SMBD (Server Message Block Deamon) is gestart.

SMTPC: failed to get smtp server ip-address.

Het IP-adres van de SMTP-server kon niet worden opgehaald. Mogelijke oorzaak:

• De opgegeven DNS-server kon niet worden gevonden.

• Er is geen verbinding met het netwerk gemaakt.

• Er is een onjuiste DNS-server opgegeven.

• Het IP-adres van de opgegeven SMTP-server kon niet worden gevonden op de DNS-server.

SMTPC: failed to connect smtp server.

De verbinding met de SMTP-server is mislukt. Mogelijk is geen verbinding gemaakt met het netwerk of is de netwerkconfiguratie onjuist waardoor de SMTP-server niet reageert of is de opgegeven SMTP-naam onjuist, kon het opgegeven IP-adres van de SMTP-server niet worden gevonden in de DNS-server, is een andere server dan de SMTP-server opgegeven of is het opgegeven poortnummer van de SMTP-server onjuist. Controleer het IP-adres van de DNS-server en het IP-adres van de SMTP-server, of controleer de servernaam en het poortnummer van de SMTP-server, of controleer de netwerkverbinding en de netwerkconfiguratie.

SMTPC: failed to connect smtp server. timeout.

De verbinding met de SMTP-server is mislukt als gevolg van een time-out. Mogelijk is de opgegeven SMTP-servernaam onjuist, is geen verbinding tot stand gebracht met het netwerk of is de netwerkconfiguratie onjuist zodat de SMTP-server niet reageert. Controleer de SMTP-servernaam of de netwerkverbinding of -configuratie.

SMTPC: refused connect by smtp server.

De verbinding met de SMTP-server is geweigerd. Mogelijk is een andere server dan de SMTP-server opgegeven of is het opgegeven poortnummer van de SMTP-server onjuist. Controleer de servernaam en het poortnummer van de SMTP-server.

SMTPC: no smtp server. connection close.

De verbinding met de SMTP-server is mislukt, omdat de SMTP-server niet reageert. Mogelijk is een andere server dan de SMTP-server opgegeven of is het opgegeven poortnummer van de SMTP-server onjuist. Controleer de servernaam en het poortnummer van de SMTP-server.

SMTPC: username or password wasn't correct. [reactiecode] (informatie)

De verbinding met de SMTP-server is mislukt, omdat de opgegeven gebruikersnaam of het opgegeven wachtwoord voor de SMTP-server onjuist is. Controleer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de SMTP-server.

Snmp over IPv4 is ready.

Communicatie via IPv4 met snmp is beschikbaar.

Snmp over IPv 4 over 1394 is ready.

Communicatie via IPv4 over 1394 met snmp is beschikbaar.

Snmp over IPv6 is ready.

Communicatie via IPv6 met snmp is beschikbaar.

Snmp over IPX is ready.

Communicatie via IPX met snmp is beschikbaar.

Snmpd Start.

De snmpd is gestart. Dit bericht wordt alleen weergegeven wanneer de stroom wordt ingeschakeld.

started.

De rechtstreekse afdrukservice is gestart.

started.

De IKE-service is gestart.

Started.

De bonjour (rendezvous)-functie is gestart.

stopped

De aanvrager stopt.

success but invalid key

De aanvrager heeft een bericht ontvangen waarin werd aangegeven dat EAP-verificatie is geslaagd maar dat de EAPOL-sleutel ongeldig was.

success key received

De aanvrager heeft de sleutel EAP-Success ontvangen.

supplicant started

De aanvraag is gestart.

supplicant unbound

Hoewel de aanvraag is gestart, is het toegangspunt niet verbonden.

terminated.

De IKE-service is gestopt, omdat er geen configuraties bestaan voor handmatige SA of IKE.

Terminated.

De Bonjour-functie (Rendezvous) is uitgeschakeld.

There is problem in dhcp server operation.

Er is een probleem met de DHCP-server.

Als meerdere DHCP-servers actief zijn in het netwerk, controleert u of elke server een uniek IP-adres heeft gegeven aan elk apparaat.

The print server received error <error number> during attempt to log in to the network. Access to the network was denied. Verify that the print server name and password are correct.

Het inloggen op de bestandsserver is mislukt toen de afdrukserver online kwam. De afdrukserver is niet geregistreerd of er is een wachtwoord ingesteld. Registreer de afdrukserver zonder een wachtwoord op te geven.

trap account is unavailable.

v3Trap kan niet worden verzonden. Dit kan komen doordat de Trap-bestemmingsaccount verschilt van de door het apparaat gespecificeerde account.

unauthenticated

De verificatie is mislukt. Er is toegang geweigerd aan de aanvrager tot het toegangspunt, of dit is niet geverifieerd. Dit bericht geeft aan dat de verificatie is mislukt. Als de verificatie mislukt, verschijnt dit bericht altijd aan het einde.

Updated (naam optie) (waarde) via DHCPv6 Server

De parameter die is verkregen van de DHCP-server is bijgewerkt.

usbd is disabled.

Plug and Play is niet beschikbaar, omdat het apparaat zich in de Beveiligingsmodus bevindt. Schakel USBD in in de Beveiligingsmodus.

waiting for keys

De aanvrager wacht op de sessiesleutel.

WINS name registration: No response to server (WINS server address)

De WINS-server reageert niet. Controleer of het correcte WINS-serveradres is ingevoerd. Controleer ook of de WINS-server goed functioneert.

WINS wrong scopeID=<scope-ID>

De scope ID is ongeldig. Gebruik een geldig scope ID.

WPS expired wait walk timer

Er is niet binnen 120 seconden een WPS-toegangspunt gedetecteerd.

WPS mismatch or no credential

De referentiegegevens zoals SSID of verificatiemethode die geldt voor een apparaat zijn niet verkregen door WPS.

WPS PBC session overlap .

Er zijn WPS-toegangspunten gedetecteerd.

WPS recv message FAIL

NACK is verstuurd of ontvangen via WPS.

WPS ontv. bericht M2D

M2D-bericht is ontvangen via WPS.

write error occurred. (diskfull)

Er heeft zich een "diskfull"-fout voorgedaan terwijl het apparaat naar het spoolbestand aan het schrijven was. Wacht totdat de huidige afdruktaak voltooid is. Wanneer deze voltooid is, zal er meer ruimte beschikbaar zijn op de harde schijf. Alleen pagina's die gespoold waren toen de fout plaatsvond, worden afgedrukt.

write error occurred. (fatal)

Er heeft zich een "fatal" fout voorgedaan terwijl het apparaat naar het spoolbestand aan het schrijven was. Wacht totdat de huidige afdruktaak voltooid is. Wanneer deze voltooid is, zal er meer ruimte beschikbaar zijn op de harde schijf. Alleen pagina's die gespoold waren toen de fout plaatsvond, worden afgedrukt.

WSD (Device) started.

WSD (Apparaat) is gestart.

WSD (Printer) started.

WSD (Printer) is gestart.

WSD (Scanner) started.

De WSD (Scanner) is opgestart.