Gebruik de opdracht "nat_ui" om de doorstuurinstellingen voor NAT/poort weer te geven en in te stellen voor het besturingssysteem Android.

Instellingen bekijken

msh> nat_ui

Weergave en configuratie van het IPv4-netwerkadres voor het besturingssysteem

msh> nat_ui ipv4 {1 | 2} xxx ... xxx = IPv4 Network address

Weergave en configuratie van doorstuurinstellingen voor IPv4

msh> nat_ui portfw {on|off}

Weergave en configuratie van het apparaatpoortnummer voor doorsturen naar poort

msh> nat_ui machine_port {1-10} [1-65535]

Weergave en configuratie van het poortnummer van het besturingssysteem voor doorsturen naar poort

msh> nat_ui ui_port {1-10} [1-65535]

Weergave en configuratie van het IPv6-netwerkadres voor het besturingssysteem

msh> nat_ui ipv6 {1 | 2} xxx ... xxx = IPv6 Network address

Configureer een netwerkadres waarvan de prefixlengte 64 is. Als een netwerkadres geconfigureerd wordt waarvan de subnetmask-lengte niet 64 is, treedt er een fout op.

Weergave en configuratie van doorstuurinstellingen voor poort voor IPv6

msh> nat_ui portfw6 {on|off}