Toegang in de beheerdersmodus

Volg onderstaande procedure om Web Image Monitor in de beheerdersmodus te openen.

1Klik in de bovenste pagina op [Inloggen].

Het dialoogvenster voor het opgeven van uw log-in gebruikersnaam en wachtwoord wordt weergegeven.

2Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op [Inloggen].

Neem voor meer informatie over de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord contact op met de beheerder.

Afhankelijk van de configuratie in uw internetbrowser kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord mogelijk opslaan. Als u dat niet wilt, configureert u uw internetbrowser zodanig dat deze informatie niet wordt opgeslagen.