De standaardinstellingen wijzigen

Dit gedeelte beschrijft hoe u de instellingen van Gebruikersinstellingen kunt wijzigen.

Belangrijk

• Als Beheerderverificatie management is opgegeven, neem dan contact op met uw beheerder.

1Ga naar het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Draai het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op het scherm Home 4.

2Selecteer de instellingen die u wilt wijzigen.

Druk op [Systeeminstellingen] om de gebruikersinstellingen onder [Systeeminstellingen] te wijzigen.

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Wijzig de instellingen door de instructies op het display te volgen en druk vervolgens op [OK].

Opmerking

• Om wijzigingen aan instellingen ongedaan te maken en terug te keren naar het beginscherm, drukt u op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Voor meer informatie over het opgeven van Systeeminstellingen, zie Systeeminstellingen.

• Voor meer informatie over het wijzigen van de taal, zie de handleiding Snel aan de slag.

• Voor details over het controleren van Informatie en Teller raadpleegt u de handleiding Onderhoud en Specificaties.