Koptekst overslaan
 

Originelen op de glasplaat plaatsen Regio A(voornamelijk in Europa)

VOORZICHTIG


  • Houd uw handen uit de buurt van de scharnieren en de glasplaat wanneer u de Automatische documentinvoer laat zakken. Als u dat niet doet, kan dit leiden tot verwondingen als uw handen of vingers beklemd raken.

Belangrijk

  • Til de ADF nooit met te veel kracht op. Doet u dit toch, dan kan de afdekklep van de ADF open gaan of beschadigd raken.

1Open de ADF.

De ADF moet met meer dan 30 graden worden geopend. Doet u dit niet, dan kan het formaat van het origineel niet juist waargenomen worden.

2Leg het origineel met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat. Het vel moet in de linkerbovenhoek worden uitgelijnd.

Begin met de pagina die als eerste moet worden gescand.

Afbeelding van de glasplaat met genummerd bijschrift

  1. Positiemarkering

3Laat de ADF zakken.

Opmerking

  • Wanneer u een dik boek of driedimensioneel origineel op de glasplaat legt en de ADF sluit, dan zal de achterkant van de ADF omhoog komen om het origineel te ondersteunen. Houd uw handen uit de buurt van de scharnieren aan de achterkant van de ADF wanneer u deze sluit.

    Illustratie van de ADF

  • Zorg ervoor dat u de originelen plaatst, nadat correctievloeistof of inkt volledig is opgedroogd. Neemt u deze voorzorgsmaatregel niet, dan kunnen er vlekken op de glasplaat ontstaan die gescand kunnen worden.

  • Voor meer informatie over het opgeven van het formaat van de originelen, zie de handleiding KopiĆ«ren / Document Server of Scannen.

  • Voor meer informatie over de origineelformaten die kunnen worden gebruikt, zie Aanbevolen origineelformaten en gewichten.