De standaardfuncties van het beginscherm wijzigen

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe de standaardwaarden kunnen worden ingesteld voor het beginscherm dat wordt geopend als het apparaat wordt ingeschakeld of als instellingen worden gewist of gereset.

De volgende instellingen kunnen als standaardwaarden worden geregistreerd:

Kopieerapparaat:

Origineeltype, belichting, Speciaal origineel, papierlade, Bestand opslaan (behalve voor Gebruikersnaam,Bestandsnaam,Wachtwoord en Opslagmap), Autom. verkl./vergr., Marge creëren, ID-kaart kopiëren, Afwerken, Kaft/Tussenblad, Bew./Stempel, Duplex/combi./reeks, Verkl/vergr, aantal kopieën

Document Server:

• Afdrukscherm van het eerste document

2-zijdige kopie B/B, 2-zijdige kopie B/O, Boekje, Tijdschrift, Afwerken, Kaft/Tussenblad (behalve voor Hoofdvellade in Tussv./hfdstk), Bld bew., aantal afdrukken

• Beginscherm scanner

Origineeltype, belichting, Speciaal origineel, papierlade, Autom. verkl./vergr., Marge creëren, Beeld bewerken, Dup/Comb, Verkl/vergr

Fax:

Scaninstellingen, belichting, Originele invoertype, Bestandstype, Bestand opslaan (behalve voor Gebruikersnaam, Bestandsnaam en Wachtwoord), Voorvertoning, verzendingstype, Select. Lijn, geheugenverzending/directe verzending, Rapp. comm.result., TX modus (behalve voor Onderwerp)

Scanner:

Scaninstellingen, belichting, Originele invoertype, Verzend Bestandstype/naam (behalve voor Beveil.inst.), Startnummer), Bestand opslaan (behalve voor Gebruikersnaam, Bestandsnaam, Wachtwoord en Opslagmap), Voorvertoning, Tekst, Onderwerp, Beveiliging, Ontv. Bevestiging

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u de standaardfuncties van het beginscherm van het kopieerapparaat kunt wijzigen.

1Geef scaninstellingen en andere instellingen op die u nodig hebt in het beginscherm.

2Open het programmascherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de knop [Programmeren].

Illustratie van de knop Programmeren

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Herroepen/Progr./Progr. wijzigen] linksonder in het scherm.

3Druk op [Als stnd progr.].

4Druk op [Geprogram.].

5Druk op [Ja].

Opmerking

• Om de standaard fabrieksinstellingen op het beginscherm te herstellen, drukt u op [Fabrieksinst. herstellen] in stap 4 en vervolgens op [Ja].

• De standaardinstellingen kunnen afzonderlijk worden geprogrammeerd voor de normale schermen en vereenvoudigde schermen.