Handelsmerken

VorigeVolgende

Adobe, Acrobat, Flash, PageMaker, PostScript, PostScript 3 en Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Het woordmerk en logo's van Bluetooth® zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en ieder gebruik van dergelijke merken door Ricoh Company, Ltd. is onder licentie.

Firefox en Thunderbird zijn gedeponeerde handelsmerken van de Mozilla Foundation.

Google en ChromeTM zijn handelsmerken van Google Inc.

Java is een gedeponeerd handelsmerk van Oracle en/of haar dochterondernemingen.

JAWS® is een gedeponeerd handelsmerk van Freedom Scientific, Inc., St. Petersburg, Florida en/of andere landen.

Linux is een geregistreerd handelsmerk van Linus Torvalds.

Macintosh, Mac OS, Bonjour, Safari en TrueType zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en in andere landen.

Microsoft, Windows, Windows Server, Windows Vista, Internet Explorer en Outlook zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corp. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

NetWare is een handelsmerk van Novell, Inc. gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen.

IPX, IPX/SPX en NCP zijn handelsmerken van Novell, Inc.

'Red Hat' is een gedeponeerd handelsmerk van Red Hat, Inc.

SD en het SD-logo zijn handelsmerken van SD-3C, LLC.

UNIX is een gedeponeerd handelsmerk van The Open Group.

UPnP is een handelsmerk van UPnP Implementers Corporation.

Bsafe logo

Dit product bevat RSA BSAFE ® cryptografische software van EMC Corporation. RSA en BSAFE zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van EMC Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

De werkelijke namen van Internet Explorer 6, 7 en 8 zijn:

De eigennamen van de Windows-besturingssystemen zijn:

Andere productnamen in deze handleiding dienen alleen ter aanduiding en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren. Wij maken geen enkele aanspraak op enig recht op deze merken.

Schermafbeeldingen van Microsoft-producten zijn afgedrukt met toestemming van Microsoft Corporation.

VorigeVolgende