iWnn IME instellingen

Taal

• Taal selecteren

Selecteer de invoertaal voor iWnn IME.

• Chinees (China)

• Chinees (Taiwan)

• Japans

Algemene keyboardinstellingen

• Geluid bij indrukken toetsen

Geef op of toetsbewerkingen al dan niet een pieptoon produceren.

Standaardinstelling: [UIT]

• Toetsvoorbeeld

Geef op of u de belangrijkste pop-up displays wenst in te schakelen wanneer u op toetsen drukt.

Standaardinstelling: [AAN]

• Automatische hoofdletters

Geef op of de eerste letter van zinnen automatisch naar een hoofdletter wordt veranderd. Deze functie is beschikbaar als u letters van het alfabet typt.

Standaardinstelling: [AAN]

• Type toetsenbord

Selecteer het keyboardtype. Deze instelling is beschikbaar als u [Japans] kiest in [Taal selecteren].

• Keyboard met 10 toetsen

• QWERTY-keyboard

• Laatst gebruikte keyboard

• Instelling voor elke invoermodus

Keyboard met 10 toetsen

De volgende instellingen zijn beschikbaar wanneer u [Japans] kiest in [Taal selecteren].

• Veeginvoer

Geef aan of veeginvoer wel of niet geactiveerd moet worden.

Standaardinstelling: [AAN]

• Veeggevoeligheid

Pas de veeggevoeligheid aan.

• Invoerwissel

Geef aan of de invoerwissel wel of niet geactiveerd moet worden.

Standaardinstelling: [AAN]

• Automatische cursorverplaatsing

Kies de snelheid van de automatische cursorbeweging wanneer u de invoerwissel gebruikt.

Standaardinstelling: [Normaal]

Omzetting

• Woordvoorspelling

Geef op of u woordsuggesties wenst weer te geven wanneer u typt.

Standaardinstelling: [AAN]

• Tikfoutverbetering

Geef op of woordsuggesties al dan niet worden gegeven om tikfouten te corrigeren. Deze functie is beschikbaar als u letters van het alfabet typt.

Standaardinstelling: [AAN]

• Voorspelling wildcard

Geef op of u woordsuggesties wenst weer te geven door het opgeven van een tekenreeks.

Standaardinstelling: [AAN]

• Aantal regels met woordsuggesties

Geef het aantal regels met woordsuggesties op die u wilt weergeven.

Standaardinstelling: [1]

Info over IME

Toont diverse informatie over iWnn IME.