Wireless Direct-instellingen

Wireless Direct

Als de Wireless Direct-instellingen zijn ingeschakeld, kan het Smart Operation Panel als DHCP-server worden gebruikt. Als de client op een netwerk start, wordt de informatie (zoals een IP-adres die vereist is voor netwerkverbinding) automatisch toegewezen.

Om deze functie in te schakelen, is het noodzakelijk om de volgende items te configureren.

Standaardinstelling: [UIT]

Wireless Direct-instellingen

• Apparaatnaam (ESSID)

Voer de netwerknaam in om het netwerk (ESSID) te identificeren.

• Log-in wachtwoord (WPA/WPA2 PSK)

Voer het wachtwoord in om verbinding te maken met een netwerk.

• DHCP IP-adres

Voer het IP-adres van het Smart Operation Panel in.

• DHCP IP-adresbereik

Voer het bereik van het IP-adres in dat aan de client is toegewezen. Het IP-adres dat aan de client is toegewezen is gedurende één uur van kracht.

Opmerking

• Neem contact op met uw verkoop- of onderhoudsvertegenwoordiger om deze functie te gebruiken.