Koptekst overslaan
 

Het apparaat schoonmaken

Als de glasplaat of het scanglas vies is, kunt u mogelijk geen duidelijke kopieën maken. Maak deze onderdelen schoon als ze vies zijn.

VOORZICHTIG


  • Wanneer u onderhoud aan de printer uitvoert, moet u altijd eerst de stekker van de stroomkabel uit het stopcontact halen.


  • Indien de binnenkant van het apparaat niet regelmatig wordt gereinigd, hoopt stof zich op. Door stofophoping binnenin het apparaat kan er brand of een defect ontstaan. Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger voor informatie over en de kosten voor het reinigen van de binnenkant van het apparaat.

Belangrijk

  • Gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen of organische oplosmiddelen, zoals verdunner of benzeen. Als deze in het apparaat terechtkomen of plastic onderdelen doen smelten, kan er een storing optreden.

  • Reinig geen onderdelen die niet in deze handleiding worden gespecificeerd. Andere onderdelen mogen uitsluitend worden gereinigd door uw onderhoudsmonteur.

Reiniging van het apparaat

Veeg het apparaat af met een zachte, droge doek. Als u het vuil op die manier niet kunt verwijderen, neemt u het apparaat af met een vochtige, grondig uitgewrongen doek. Als u het vuil ook niet met een vochtige doek kunt verwijderen, gebruik dan een zacht reinigingsmiddel. Neem het apparaat daarna met een droge doek af om het vocht te verwijderen.