De stempelcartridge vervangen

Vervang de cartridge als de verzendstempel onduidelijk wordt.

Deze stempelcartridge wordt gebruikt voor fax- en scannerfuncties.

Belangrijk

• Gebruik de cartridge die speciaal voor dit apparaat is bedoeld.

• Voeg nooit zelf inkt aan de cartridge toe. Indien u dit wel doet, kan de inkt gaan lekken.

• Maak uw vingers niet vies aan de inkt uit de cartridge.

1Open de ARDF-klep.

Afbeelding van automatische dubbelzijdige documentinvoer

2Open de ARDF-lade.

Afbeelding van automatische dubbelzijdige documentinvoer

3Trek de stempelcartridgehouder eruit.

Afbeelding van automatische dubbelzijdige documentinvoer

4Trek de oude stempelcartridge eruit.

Afbeelding van automatische dubbelzijdige documentinvoer

5Plaats de nieuwe stempelcartridge.

Duw de cartridge in het apparaat tot de metalen onderdelen niet meer zichtbaar zijn.

Afbeelding van automatische dubbelzijdige documentinvoer

6Plaats de stempelcartridgehouder weer terug in zijn oorspronkelijke positie.

7Laat de ARDF-lade zakken.

8Sluit de ARDF-klep.

Opmerking

• Plaats de stempelcartridgehouder op de juiste positie. Indien deze niet op de juiste positie zit als het ARDF-paneel gesloten wordt, ontstaat er een papierstoring.

Afbeelding van automatische dubbelzijdige documentinvoer