Faxen of gescande documenten verzenden wanneer de toner op is

Wanneer de toner in het apparaat op is, gaat er een lampje op het display knipperen. Zelfs als er geen toner meer is, kunt u nog faxberichten of gescande documenten verzenden.

Belangrijk

• Als het aantal communicaties - nadat de toner op is en niet vermeld is in het automatische uitvoerlogboek - groter is dan 200, is communicatie niet mogelijk.

1Ga naar het eerste fax- of scannerscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Home]-knop aan de linker bovenkant van het bedieningspaneel en druk op het pictogram [Fax] of [Scanner] op het [Home]-scherm.

Afbeelding van Home-knop

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel. Veeg het scherm naar links en druk op het [Fax]- of [Scanner]-pictogram op Home-scherm 4.

Opmerking

• Eventuele rapporten worden niet afgedrukt.