Instellingen voor pagina-inhoud (bij gebruik van het Smart Operation Panel)

Tekstgrootte

Selecteer de tekstgrootte.

Standaardinstelling: [Normaal]

Standaardzoom

Selecteer het vergrotingspercentage van de browser.

Standaardinstelling: [Ver]

Pagina's openen in overzicht

Hiermee geeft u de zojuist geopende internetpagina weer op volledig scherm.

Standaardinstelling: [AAN]

Tekstcodering

Selecteer de tekstcodering.

Pop-upvensters blokkeren

Voorkomen dat reclame en andere afbeeldingen in afzonderlijke vensters op het scherm verschijnen.

Standaardinstelling: [AAN]

Afbeeldingen laden

De afbeeldingen van de internetpagina weergeven.

Standaardinstelling: [AAN]

Pagina's automatisch aanpassen

Internetpagina's aanpassen zodat ze op het apparaatscherm passen.

Standaardinstelling: [AAN]

Alleen liggend weergeven

Alle internetpagina's liggend weergeven.

Standaardinstelling: [UIT]

Javascript activeren

Hiermee schakelt u JavaScript in. Wanneer JavaScript is geactiveerd, kunt u dynamische interactie hebben met programma's op de internetpagina's.

Standaardinstelling: [AAN]

Invoegtoepassingen inschakelen

Invoegtoepassingen inschakelen. Wanneer invoegtoepassingen zijn ingeschakeld, kan de browser speciale soorten internetinhoud verwerken.

Standaardinstelling: [Altijd aan]

Openen in achtergrond

De focus op de huidige internetpagina houden en nieuwe internetpagina's openen in een ander venster.

Standaardinstelling: [UIT]

Startpagina instellen

Hiermee bepaalt u de internetpagina die wordt geopend wanneer u de browser opstart.

Ga naar de pagina die u als startpagina wilt instellen en selecteer [Huidige pagina gebruiken] om die pagina te openen wanneer u de browser opstart.