PDF-bestanden op internetpagina's afdrukken

U kunt PDF-bestanden van internetpagina's downloaden en afdrukken.

Er kunnen maximaal 20 gedownloade PDF-bestanden worden opgeslagen.

Belangrijk

• Als u de browser sluit, zullen de opgeslagen PDF-bestanden automatisch worden gewist.

1Klik op de link naar een PDF-bestand op een internetpagina.

2Druk op [OK].

Het PDF-bestand wordt gedownload.

3Druk op [PDF-bestandslijst].

Om verder te gaan met het downloaden van PDF-bestanden van de internetpagina, klik op [Browserscherm] om terug te keren naar de internetpagina.

4Selecteer het PDF-bestand dat u wilt afdrukken.

U kunt afgedrukte afbeeldingen van het PDF-bestand controleren in het [Voorvertoning]-scherm. Om het [Voorvertoning]-scherm te gebruiken, drukt u op [Voorvertoning].

5Druk op [Afdrukken].

6Geef de gewenste instellingen op.

Voor meer informatie over de items die geconfigureerd kunnen worden, zie Internetpagina's afdrukken vanaf het display.

7Druk tweemaal op [Afdrukken].

Opmerking

• U kunt de opgeslagen PDF-bestanden bekijken via [Operation panel screen illustration]. Druk op [PDF-bestandslijst] in het [Instellingen]-scherm.