URL's van internetpagina's exporteren

U kunt URL's van de internetpagina's die als favoriet zijn opgeslagen, naar een SD-kaart exporteren.

VOORZICHTIG

• Houd SD-kaarten of USB-memorysticks buiten bereik van kinderen. Als een kind per ongeluk een SD-kaart of USB-memorystick inslikt, moet u onmiddellijk een dokter raadplegen.

1Plaats een SD-kaart in de mediasleuf.

Voor meer informatie over de procedure voor het plaatsen van een SD-kaart, zie Een SD-kaart plaatsen.

2Druk op [Favorieten].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Selecteer het tabblad [Algemene favorieten] of het tabblad [Favorieten per gebruiker].

4Druk op [Exporteren].

5Druk op [OK].

6Druk twee keer op [Afsluit.].

7Verwijder de SD-kaart.

Voor meer informatie over de procedure voor het verwijderen van een SD-kaart, zie Een SD-kaart verwijderen.

Opmerking

• De bestandsindeling voor exporteren is UTF-8.

• U kunt ook URL's van internetpagina's exporteren via [Afbeelding bewerkingsscherm]. Druk op [Favorieten] in het [Instellingen]-scherm.