Taken verwijderen

In de volgende procedure wordt het scherm [Controleer status] gebruikt om taken te verwijderen.

1Druk op de knop [Status controleren].

Afbeelding van de knop Status controleren

2Druk op het tabblad [Huidige taak].

3Selecteer [Kopieerapp/Docum Server], [Printer] of [Overige].

4Kies de opdracht die u wilt verwijderen.

Ook is het mogelijk twee of meer documenten te selecteren en ze te verwijderen.

5Druk op [Reserv. verw.].

6Druk op [OK].

7Druk op [Afsluit.].

Opmerking

• U kunt taken verwijderen met behulp van het scherm [Takenlijst]. Wanneer een taak wordt verwerkt, drukt u op de [Stop]-knop, op de toets [Takenlijst] en daarna volgt u de procedure vanaf stap 3.

• U kunt alle taken eenvoudig verwijderen in het scherm [Takenlijst]. De toets die verschijnt is afhankelijk van de functie: [[Kop.app.] Alles verw.], [[Printer] Alles verw.] of [[Overige] All. verw.]. Wanneer [Taakvolgorde] geselecteerd is, verschijnt [Alle taken verw.].