Een pictogram verwijderen van het [Home]-scherm met behulp van Web Image Monitor (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

1Start Web Image Monitor op.

Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie.

2Log in op de Web Image Monitor.

3Om pictogrammen te verwijderen van het standaard [Home]-scherm, gaat u naar [Apparaatbeheer] en klikt u op [Home van apparaat beheren]. Om pictogrammen te verwijderen in het [Home]-scherm van een gebruiker, gaat u naar [Scherm per gebruiker personaliseren].

4Klik op [Pictogrammen bewerken].

5Sleep het pictogram dat u wilt verwijderen en zet het neer in de prullenbak links op het scherm.

6Klik drie keer op [OK].