Weergave van veelgebruikte modi instellen (Smart Operation Panel)

1Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel. Veeg het scherm naar rechts en druk op het pictogram [Schermeigenschappen] op Home-scherm 4.

2Druk op [Apparaatinstellingen van scherm].

3Druk op [Functieprioriteit].

4Specificeer de modus die u als eerst wilt weergeven.

Opmerking

• Voor meer informatie over welke modi u kunt specificeren, zie Onderhoud en specificaties.

• Neem contact op met uw verkoop- of onderhoudsvertegenwoordiger om deze functie te gebruiken.