De instellingen van papierdikte wijzigen

Selecteer [Norm. pap. 1] of [Nrm. pap. 2], afhankelijk van het type normaal papier.

De standaardinstelling is [Norm. pap. 2].

1Ga naar het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel. Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op Home-scherm 4.

2Druk op [Onderhoud].

3Druk op [Instelling normaal papier].

4Selecteer afhankelijk van het papier dat u wilt plaatsen het type normaal papier voor elke lade en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Opmerking

• In [Instellingen papierlade] kunt u voor het [Papiertype] voor elke lade de [Papierdikte] specificeren. Voor meer informatie over papierdikte, zie Aanbevolen papierformaten en -typen. Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over [Instell. papierlade].