Dik papier

In dit gedeelte vindt u informatie en aanbevelingen over dik papier.

Wanneer u dik papier wilt plaatsen van 106 – 300 g/m2 (28 lb. bankpost – 110 lb. voorblad), moet u de onderstaande aanbevelingen opvolgen om verkeerd ingevoerd papier en verlies van afdrukkwaliteit te voorkomen.

Opmerking

• Selecteer [Dik papier 1], [Dik papier 2], [Dik papier 3] of [Dik papier 4] als papierdikte bij [Instellingen papierlade].

• Als dik papier wordt geplaatst zoals eerder is beschreven, kan het zijn dat - afhankelijk van het type papier - de normale bewerkingen niet kunnen worden uitgevoerd en dat de afdrukkwaliteit niet goed is.

• Afdrukken kunnen opvallende verticale vouwen vertonen.

• Afdrukken kunnen duidelijk zijn omgekruld. Strijk afdrukken glad als ze zijn gevouwen of omgekruld.