Een formaat instellen dat niet automatisch wordt herkend

Als u een papierformaat heeft geplaatst dat niet automatisch wordt geselecteerd, geef het papierformaat dan op via het bedieningspaneel.

1Ga naar het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel. Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op Home-scherm 4.

2Druk op [Instell. papierlade].

3Selecteer een lade van [Papierformaat lade: Lade 1] tot [Papierformaat lade: Lade 4] waarvan u het papierformaat wilt wijzigen.

4Selecteer het formaat van het geplaatste papier en druk op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Opmerking

• Voor meer informatie over automatisch geselecteerde papierformaten, zie Aanbevolen papierformaten en -typen.

• Als u na het afdrukken op papier dat niet automatisch wordt geselecteerd, weer wilt afdrukken op papier dat wel automatisch wordt geselecteerd, moet u de instelling terugzetten op [Automatische detectie]. Plaats het papier opnieuw en selecteer [Autodetectie] in stap 4.