ENERGY STAR-programma

ENERGY STAR®-programmavereisten voor beeldmateriaal

sticker

Dit bedrijf neemt deel aan het ENERGY STAR®-programma.

Dit apparaat voldoet aan de voorschriften van het ENERGY STAR®-programma.

De ENERGY STAR®-programmavereisten voor beeldmateriaal moedigen milieubehoud aan via het promoten van energiebesparende computers en andere kantooruitrustingen.

Het programma ondersteunt de ontwikkeling en verdeling van producten met energiebesparende functies.

Het is een open programma waaraan fabrikanten op vrijwillige basis kunnen deelnemen.

Beoogde producten zijn computers, beeldschermen, printers, faxapparaten, kopieerapparaten, scanners, en multifunctionele apparaten. De Energy Star-maatstaven en -logo's zijn internationaal uniform.