SmartDeviceMonitor for Client

Dit hoofdstuk beschrijft de functies die in SmartDeviceMonitor for Client beschikbaar zijn.

Met SmartDeviceMonitor for Client kunt u allerlei gegevens beheren en afdrukken, zoals bestanden die zijn gemaakt met een toepassing, afbeeldingen die zijn gescand met een scanner en bestaande afbeeldingen als één document.

SmartDeviceMonitor for Client beschikt over de volgende functies:

SmartDeviceMonitor for Client kan gratis worden gedownload. Neem contact op met uw plaatselijke leverancier voor informatie over het downloaden van de software.

Opmerking

• Raadpleeg SmartDeviceMonitor for Client Help voor meer informatie over de functionaliteiten.